ΑΡΧΙΚΗ          ΟΜΟΡΦΙΑ          ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ          ΠΑΚΕΤΑ          ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ          ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ          
EL EN
prev next
ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Εμπνευσμένο από τη διαρκή αλληλεπίδραση μεταξύ Ανατολής και Δύσης.
Οι ρίζες των οποίων χάνονται στα βάθη των αιώνων, εδώ στη Ρόδο, στο νησί του Απόλλωνα, στην μαγευτικότερη παραλία της ανατολική ακτής του νησιού, το Ethereal Spa & Wellness αποτελεί μυσταγωγική όαση χαλάρωσης και ευεξίας.
 Η μύηση του επισκέπτη στα μυστήρια των αισθήσεων και η αναζήτηση της απόλυτης ισορροπίας μεταξύ πνεύματος και σώματος λαμβάνει χώρα σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς, όπου τα ουράνια αρώματα, ο ειδικός φωτισμός, το αεράκι του Αιγαίου και η ειρηνική ήχο του τρεχούμενου νερού ενορχηστρωμένη σε μια συμφωνία που θα σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι του αισθησιακού κόσμου της αρμονίας. Το άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας και η υψηλή τεχνολογία που χρησιμοποιούμε εγγυώνται την αναζήτησή σας για την ομορφιά και χαλάρωση. Στο Ethereal Spa & Wellness, θα βρείτε Phytomer και Biomaris προϊόντα υψηλής ποιότητας, από τους παγκόσμιους ηγέτες σε spa και προϊόντα ομορφιάς.
 
Χαλαρώστε και αφεθείτε στον κόσμο του Ethereal Spa & Wellness ...

Ειδικές Προσφορές
90
for 1hr./person
90
for 1 hr./person
ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ : 22410 01 100
ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ

Massage face & sculp

Αναζωογονητικό μασάζ στο πρόσωπο και τα μαλλιά με ειδικούς περιορισμούς να χαλαρώσετε, σημεία ξεκούρασης και την απαλλαγή της κόπωσης. Το άτομο που ξαναβρίσκει την ακτινοβολία που απαιτείται.
20'ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Relax Massege

Μασάζ μάσκας χαλαρωτικό με λάδι ανοσοενισχυτικό φύκια και κρέμα γάλακτος, πλούσια σε ιχνοστοιχεία. Ιδιαίτερα ευεργετικό για το νευρικό σύστημα.
30'-60'
Aroma Massage

Η χαλάρωση σε όλο το σώμα και μασάζ προσώπου με έλαιο βερίκοκου και φυσικά εκχυλίσματα αρωματικών φυτών και βοτάνων, με στοχευμένες θεραπευτικές ιδιότητες για να καλύψουν τις προσωπικές σας ανάγκες.
75'
Holistic Massage

Συνδιασμός τεχνικής μασάζ εμπνευσμενος από τις πέντε ηπείρους, με θερμό λάδι και έκδοχα από το λουλούδι της ερήμου, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και ρινίσματα μετάλλων.
55'
Hot Stone Massage

Ειδικό μασαζ με ηφαιστειογενείς πέτρες από βασάλτη.
60'
Relax & Radiance Massage with marine boluw

Μασάζ με θερμά πουγκια από θαλάσσιους κρύσταλλους και άνθη λεβάντας, που κατευνάζει τους μυικούς πόνους δίνοντας λάμψη και ακτινοβολία στο δέρμα σας.
75'ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣΑΖ

Sports Massage

Sports Massage
30'
Swedish Massage - Full body

Swedish Massage - Full body
45'-50'ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΜΑΣΑΖ

Μασάζ Κυτταρίτιδας

Χειρομάλαξη για αδυνάτισμα και κυτταρίτιδα με έλαια από έκδοχα θαλάσσης, πλούσια σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία με λιποδιαλυτικές ιδιότητες.
20'
Μασάζ Πλάτης

Μασάζ Πλάτης
20'ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Massage Tresor des Mers

Απολαύστε ένα λεμφικό μασάζ με τα προϊόντα που προέρχονται από τους θησαυρούς των θαλασσών. Το σώμα είναι ανακουφισμένο, η κυκλοφορία του λεμφικού υγρού διεγείρει και αποβάλει τις τοξίνες για να λάμπει το δέρμα σας.
60'ΜΑΣΑΖ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Thai Massage

Thai Massage
60'
ΔΙΑΡΚΕΙΑ